ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Λίβερπουλ - Τότεναμ 4-2: Ξέσπασε στο Άνφιλντ και στέλνει την Άστον Βίλα στο Champions League

Η Λίβερπουλ αγωνίστηκε χωρίς άγχος στόχου για πρώτη φορά έπειτα από καιρό και ξέσπασε στην Τότεναμ που επίσης βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση. Το 4-2 στο "Άνφιλντ" για την 36η αγωνιστική της Premier League δεν άλλαξε τις θέσεις των δύο ομάδων, όμως ωφέλησε μία τρίτη, την Άστον Βίλα, που μόνο με θαύμα πλέον χάνει το Champions League.

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ βρέθηκε στο βασικό σχήμα του Γιούργκεν Κλοπ (και ο Κώστας Τσιμίκας εκτός αποστολής) ύστερα από τον τσακωμό τους την προηγούμενη εβδομάδα, με τον Αιγύπτιο να σκοράρει μόλις στο 16', δείχνοντας ότι δεν ξεχνάει την τέχνη του.

Στον αγωνιστικό χώρο υπήρχε μόνο μία ομάδα και απόδειξη ήταν το 2-0 στο 45', όταν ο αριστερός μπακ της Λίβερπουλ, Άντι Ρόμπερτσον, βρέθηκε έξω από τη μικρή περιοχή της Τότεναμ για να πλασάρει ανενόχλητος.

Η ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου είχε μόλις μία τελική σε αυτό το διάστημα και δεν άρχισε καλύτερα στο 2ο μέρος, με τους Κόντι Χάκπο και Χάρβεϊ Έλιοτ να αυξάνουν τον δείκτη του σκορ πριν από τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα.

Οι Λονδρέζοι μπήκαν στο παιχνίδι αρκετά αργά, πέτυχαν δύο γκολ με τους Ρισάρλιζον και Χιονγκ-Μιν Σον, όμως βλέπουν την τετράδα να κάνει φτερά και πλέον να κινδυνεύουν να υποχωρήσουν κι άλλο στη βαθμολογία.

Τα αποτελέσματα της 36ης αγωνιστικής
Λούτον - Έβερτον 1-1 (31' Αντεμπάγιο - 24' πεν. Κάλβερτ Λιούιν)
Άρσεναλ - Μπόρνμουθ 3-0 (45' πεν. Σακά, 70' Τροσάρ, 90+7' Ράις)
Μπρέντφορντ - Φούλαμ 0-0
Μπέρνλι - Νιούκαστλ 1-4 (86' Οσέι - 19' Γουίλσον, 35' Λόνγκσταφ, 40' Γκιμαράες, 55' Ίσακ)
Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - Νότιγχαμ 1-3 (17' πεν. Μπρέρετον Ντίαθ - 27', 65' Χάντσον-Οντόι, 51' Γέιτς)
Μάντσεστερ Σίτι - Γουλβς 5-1 (12', 35' 45+3', 54' Χάλαντ, 85' Άλβαρες - 53' Χουάνγκ)
Τσέλσι - Γουέστ Χαμ 5-0 (15' Πάλμερ, 30' Γκάλαχερ, 36' Μαντουέκε, 48', 80' Τζάκσον)
Μπράιτον - Άστον Βίλα 1-0 (87' Πέντρο)
Λίβερπουλ - Τότεναμ 4-2 (16' Σαλάχ, 45' Ρόμπερτσον, 50' Χάκπο, 59' Έλιοτ / 72' Ρισάρλιζον, 77' Σον)
06/05 22:00 Κρίσταλ Πάλας - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο παρβοϊός, που στοίχισε τη ζωή σε ένα παιδί μόλις 3,5 ετών στη Θεσσαλονίκη, είναι μια κοινή παιδική ασθένεια που παρουσιάζει έξαρση.  Από την πανδημία του κορωνοϊού και μετά, δεν . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Έρχεται συμπληρωματικό ψηφιακό βοήθημα για συγκεκριμένη κατηγορία μαθητών σχολείων. Όπως γνωστοποίησε σήμερα o πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή τη . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη στην Πάτρα για την Αναστασία Γιαννοπούλου, που "έσβησε" σε ηλικία μόλις 40 ετών. Αντιμετώπιζε χρόνιο πρόβλημα με την καρδιά της και προ ημερών είχε μεταβεί στην Αθήνα για το . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Φιλ Φόντεν ψηφίστηκε παίκτης της χρονιάς στην Πρέμιερ Λιγκ, ανακοίνωσε σήμερα (18/5) η κορυφαία ποδοσφαιρική Λίγκα του πλανήτη για τον 23χρονο άσο. Ο Φόντεν πραγματοποίησε την κ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη στην Πάτρα για την Αναστασία Γιαννοπούλου, που "έσβησε" σε ηλικία μόλις 40 ετών. Αντιμετώπιζε χρόνιο πρόβλημα με την καρδιά της και προ ημερών είχε μεταβεί στην Αθήνα για τον σκοπό αυτό. Δυστυχ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Κωστής Λουκόπουλος, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ναυπακτιακού, έφυγε σε ηλικία μόλις 45 ετών. Ο Κωστής, που μεγάλωσε στην Ναύπακτο, παντρεύτηκε και ζούσε για χρόνια στην Αθήνα, τα τελευταία δύο χρ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό ενδοοικογενειακό επεισόδιο σημειώθηκε στην Δυτική Αχαΐα, με τον αδελφό να γρονθοκοπεί την αδελφή του και να την τραυματίζει.  Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό έγινε στον Άνω Αλισσό, όταν
Image
Image

Search