ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τζένοα - Κάλιαρι 3-0: Άνετη τριάρα για τους γηπεδούχους, παραμένουν σε μπελάδες οι ροσομπλού

Η Τζένοα φιλοξένησε την Κάλιαρι για την 34η αγωνιστική της Serie A. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν 3-0 των ροσομπλού, καθαρίζοντας ουσιαστικά το παιχνίδι στο πρώτο μέρος.

Ο Θόρσμπι άνοιξε το σκορ στο 17', με τον Φρέντρουπ να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του δέκα λεπτά αργότερα. Στο 63' ο Γκούντμουντσον πέτυχε το 3-0. Ο Παντελής Χατζηδιάκος αγωνίστηκε βασικός για την Κάλιαρι, αλλά έγινε αλλαγή στο ημίχρονο.

Η Τζένοα είναι άνετη στην 12η θέση με 42 βαθμούς. Η Κάλιαρι είναι 14η, ωστόσο με 32 πόντους και στο +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Tα αποτελέσματα της 34ης αγωνιστικής
Φροζινόνε - Σαλερνιτάνα 3-0 (10' πέν. Σοουλέ, 25' Μπρεσιανίνι, 85' Τζορτέα)
Λέτσε - Μόντσα 1-1 (90+2' Κρστόβιτς / 90+6' πέν. Πεσίνα)
Γιουβέντους - Μίλαν 0-0
Λάτσιο - Βερόνα 1-0 (72' Ζακάνι)
Ίντερ - Τορίνο 2-0 (56', 60' Τσαλχάνογλου)
Μπολόνια - Ουντινέζε 1-1 (78' Σαλεμάκερς / 45+1' Παγέρο)
Αταλάντα - Έμπολι 2-0 (42' πέν. Πάσαλιτς, 51' Λούκμαν)
Νάπολι - Ρόμα 2-2 (64' Ολιβέρα, 84' πέν. Όσιμεν / 59' πέν. Ντιμπάλα, 88' Έιμπραχαμ)
Φιορεντίνα - Σασουόλο 5-1 (17' Σοτίλ, 54' Μαρτίνες Κουάρτα, 58', 66' Γκονσάλες, 62' Μπάρακ / 57' Θόρστβεντ)
Τζένοα - Κάλιαρι 3-0 (17' Θόρσμπι, 27' Φρέντρουπ, 63' Γκούντμουντσον)

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Εφιαλτικά ήταν τα χρόνια που έζησε η 40χρονη δίπλα στον 50χρονο, καθώς ο αδερφός της αποκαλύπτει πως ο γαμπρός του χτυπούσε την άτυχη γυναίκα διαρκώς μέχρι που τη δολοφονία της το . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων του νοσοκομείου ο Άγιος Ανδρέας, αναφέρονται τα εξής: Το Σωματείο μας συμμετέχει στην 24ωρη Πανελλαδική Απεργία της ΑΔΕΔΥ την Τρίτη 21/ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρή υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης ερευνάται σε σχολική μονάδα δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην Ηλεία. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του patrisnews, η καταγγελία αφορά εκπαι . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό τροχαίο προκλήθηκε νωρίτερα στην οδό Πανεπιστημίου, έξω από το παλιό ΜΕΤΡΟ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες σημειώθηκε σύγκρουση δύο οχημάτων. Χρειάστηκε η επέμβαση της . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων του νοσοκομείου ο Άγιος Ανδρέας, αναφέρονται τα εξής: Το Σωματείο μας συμμετέχει στην 24ωρη Πανελλαδική Απεργία της ΑΔΕΔΥ την Τρίτη 21/5/2024 με κυρίαρχα α
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρή υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης ερευνάται σε σχολική μονάδα δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην Ηλεία. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του patrisnews, η καταγγελία αφορά εκπαιδευτικό, ο οποίος φέ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό τροχαίο προκλήθηκε νωρίτερα στην οδό Πανεπιστημίου, έξω από το παλιό ΜΕΤΡΟ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες σημειώθηκε σύγκρουση δύο οχημάτων. Χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για το
Image
Image

Search