ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μπέρνλι 1-1: Νέα απώλεια στη μάχη της Ευρώπης, νέο κέρδος στη μάχη της παραμονής

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν μπορεί να κάνει σερί νικών και επέστρεψε στις γκέλες με το 1-1 κόντρα στην Μπέρνλι στο "Ολντ Τράφορντ" για την 35η αγωνιστική της Premier League, με συνέπεια να υποστεί ισχυρό πλήγμα στη μάχη της Ευρώπης.

Οι "κόκκινοι διάβολοι" μπήκαν δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησαν να επιτεθούν, χωρίς να δημιουργήσουν από την αρχή μεγάλους κινδύνους. Όσο κυλούσε ο χρόνος πλησίαζαν στο γκολ, με αποκορύφωμα το δοκάρι του Μπρούνο Φερνάντες.

Τα αμυντικά προβλήματα όμως ήταν εμφανή, με τον Καζεμίρο να αναλαμβάνει ρόλο στόπερ δίπλα στον Χάρι Μαγκουάιρ και την Μπέρνλι να καταφέρει να βρει κι αυτή αρκετές τελικές.

Στο 2ο μέρος το παιχνίδι έγινε πιο ανοιχτό και ο Αντρέ Ονανά είχε περισσότερη δουλειά. Η είσοδος των Σκοτ Μακτομινέι και Αμάντ Ντιαλό ενίσχυσε την επιθετικότητα της Γιουνάιτεντ, που εν τέλει βρήκε το γκολ με τον Άντονι στο 79'. Η χαρά κράτησε μόλις οκτώ λεπτά, όταν οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι, με τον Ζεκί Αμντουνί να ισοφαρίζει.

Η ομάδα του Έρικ τεν Χαχ αντέδρασε, πάτησε στην αντίπαλη περιοχή, ζήτησε κι αυτή δύο πέναλτι και τελικά σώθηκε στο τέλος από επέμβαση του Ονανά σε μια από τις τελευταίες φάσεις του αγώνα.

Η Νιούκαστ πλησίασε στον πόντο τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη μάχη της Ευρώπης ύστερα από την απώλεια των "κόκκινων διαβόλων" και τον θρίαμβο των "καρακαξών" με 5-1 επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, ο οποίος οδήγησε στον υποβιβασμό της ομάδας του Τζορτζ Μπάλντοκ (παραμένει εκτός).

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τριάντα επτά άτομα έστειλε στο Κέντρο Υγείας το εορταστικό τραπέζι που είχε στηθεί έξω από εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στο χωριό της Βουπράσιας στην Ηλεία. Σύμφωνα με τους κατοίκο . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν ειρηνικά σήμερα στους δρόμους του Μάλμε, στη Σουηδία, διαμαρτυρόμενοι για τη συμμετοχή του Ισραήλ στη Eurovision, λίγες ώρες προτού να παρουσιαστεί η . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Αυστηροποιείται ο πειθαρχικός κώδικας της ΕΛ.ΑΣ. μετά το συγκλονιστικό περιστατικό της δολοφονίας της Κυριακής Γρίβα από τον πρώην σύντροφό της ακριβώς έξω από το αστυνομικό τμήμ . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Απειλούν μια Γαλλίδα βουλευτή, αλλά και την αρμενική, ελληνική και κουρδική κοινότητα. Για «αναζωπύρωση της δράσης των Γκρίζων Λύκων στη Γαλλία» κάνει λόγο δημοσίευμα της γα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τριάντα επτά άτομα έστειλε στο Κέντρο Υγείας το εορταστικό τραπέζι που είχε στηθεί έξω από εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στο χωριό της Βουπράσιας στην Ηλεία. Σύμφωνα με τους κατοίκους που βρέθηκαν στο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σημαντικές παρεμβάσεις για την ενίσχυση των δομών και υπηρεσιών ισότιμης πρόσβασης ατόμων με αναπηρία στο Πανεπιστήμιο Πατρών, στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο και στα Τμήματα του Πανεπιστημίου Πελοπ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνάντηση με την Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, κα Δόμνα Μιχαηλίδου, παρουσία του βουλευτή Ν.Λάρισας Χρήστου Κέλλα, πραγματοποίησαν πριν από λίγο εκπρόσωποι του ΣΚΕΑΝΑ και του ΣΙΚΑΕΛ. Από
Image
Image

Search