ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τερίμ: "Όλοι είδαν το πέναλτι εκτός από τον διαιτητή, αξίζαμε να χάσουμε

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα 3-0 στην OPAP Arena από την ανώτερη ΑΕΚ, η οποία παρέμεινε πρώτη διευρύνοντας τη διαφορά από τους πράσινους στο +4, με τον Φατίχ Τερίμ να δηλώνει πως το αποτέλεσμα είναι δίκαιο, ενώ στις δηλώσεις του μετά το ματς σχολίασε και το πέναλτι που ζήτησε για ανατροπή στον Κώτσιρα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το τι δεν δούλεψε καλά: "Συγχαρητήρια στον αντίπαλό μας πρώτα από όλα. Έπαιξαν καλά κι άξιζαν να πάρουν τη νίκη. Δειχθήκαμε πολύ νωρίς το γκολ και μας χάλασε την ισορροπία. Δεν μπορούσαμε να μπούμε στο ματς, δεν μπορούσαμε να κάνουμε το ματς που θέλαμε. Μπορώ να πω ότι ήταν η πιο κακή εμφάνιση από τη μέρα που έχω έρθει. Εκεί που θα μπορούσαμε να φέρουμε ισορροπία στο ματς ήταν στη φάση με το πέναλτι στον Κώτσιρα. Εκτός από τον Γάλλο διαιτητή το είδαν όλοι οι υπόλοιποι, μόνο αυτός δεν το είδε. Έμεινε Γάλλος σε αυτό το θέμα και δεν το είδε καν. Κι εκτός κι από αυτό δεν ήμασταν πολύ καλοί στο γήπεδο σήμερα Ένα αποτέλεσμα που δεν θέλαμε. Αξίζαμε να χάσουμε σήμερα και αυτό έγινε, γιατί δεν παίξαμε καλά".


Για το τι σημαίνει για τη συνέχεια αυτό το αποτέλεσμα: "Δεν θα επηρεάσει τα υπόλοιπα παιχνίδια αυτό. Έμειναν τρεις αγώνες. Δυσκολέψαμε μόνοι μας τα πράγματα. Μέχρι και τον τελευταίο αγώνα, το τελευταίο σφύριγμα εμείς θα συνεχίσουμε. Στο ποδόσφαιρο μπορούν να γίνουν τα πάντα. Κι εμείς ποτέ δεν τα παρατάμε και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Δεν θα πω κάτι άλλο για τον διαιτητή".

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ένας άνδρας 62 ετών καιπατέρας δύο παιδιών, εντοπίστηκε νεκρός το Μ.Σάββατο σε στάβλο από γείτονά του, στη θέση Αγριλιά Βασιλικού. Δίπλα του βρέθηκε η κυνηγετική καραμπίνα, ενώ ο . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Αιματηρή συμπλοκή νεαρών ατόμων για προσωπικές διαφορές σημειώθηκε σήμερα στη Λευκάδα. Ένας 26χρονος έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε σοβαρά τον 23χρονο, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Π . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μέσω ανάρτησης στα social media ο Σταμάτης Κραουνάκης γνωστοποίησε πως πέθανε η Άννα Παναγιωτοπούλου, σε ηλικία 76 ετών.Χαρακτηριστικά ο συνθέτης έγραψε πως «Έφυγε η Άννα», ενώ σ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Αυτή την ώρα πραγματοποιείται η τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στον Ιερό Ναό της Αναστάσεως στον Πανάγιο Τάφο στα Ιεροσόλυμα. ΗAφή του Αγίου Φωτός, η οποία συμβολίζει τη νίκη τ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ένας άνδρας 62 ετών καιπατέρας δύο παιδιών, εντοπίστηκε νεκρός το Μ.Σάββατο σε στάβλο από γείτονά του, στη θέση Αγριλιά Βασιλικού. Δίπλα του βρέθηκε η κυνηγετική καραμπίνα, ενώ ο ίδιος έφερε τραύματα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας ανακοίνωσε το εορταστικό ωράριο για τα καταστήματα, που έχει ως εξής: Μεγάλο Σάββατο 04/05/2024: 09.00 - 15.00Κυριακή του Πάσχα 05/05/2024: ΑργίαΔευτέρα 06/05/2024: Αρ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο χορός, η μουσική, το τραγούδι, οι φορεσιές, οι εικόνες, οι μνήμες, οι παρουσίες και το χορευτικό αντάμωμα συγκροτημάτων συνθέτουν φέτος το παζλ των εκδηλώσεων που διοργανώνει την Τετάρτη 8 Μαΐου ο δ
Image
Image

Search