ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Γουέστ Χαμ - Λεβερκούζεν 1-1: Οι Γέρμανοι γιόρτασαν την πρόκριση διευρύνοντας το αήττητο

Η Λεβερκούζεν αρνήθηκε να λυγίσει και στο Λονδίνο και με το 1-1 που απέσπασε στο 89' κόντρα στην Γουέστ Χαμ, προκρίθηκε στους "4" του Europa League μένοντας αήττητη για 44ο διαδοχικό παιχνίδι σε όλες τις διοργανώσεις.

Το ματς

Η Λεβερκούζεν μπήκε στο χορτάρι με τον αέρα της εστεμμένης πρωταθλήτριας Γερμανίας (για πρώτη φορά στην ιστορία της) και κουβαλώντας το εκπληκτικό αήττητο σερί των 43 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις, όμως στο πρώτο μέρος τα βρήκε σκούρα απέναντι στην Γουέστ Χαμ.

Οι Λονδρέζοι μπήκαν φουριόζοι στο χορτάρι του "London Stadium" έχοντας στο μυαλό τους πως έπρεπε να ανατρέψουν το 2-0 του πρώτου αγώνα στην "Bay Arena" και μόλις στο 13ο λεπτό πήραν προβάδισμα, με τον Αντόνιο να αξιοποιεί καλοζυγισμένη σέντρα του Μπόουεν για να νικήσει με ωραία κεφαλιά τον Κόβαρ.

Η συνέχεια βρήκε τους γηπεδούχους να κυριαρχούν και να έχουν 10 τελικές (5 εντός εστίας) μέχρι να πάνε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα, όμως η Λεβερκούζεν, παρότι δεν έπιασε καλή απόδοση (μόλις 1 τελική σε αυτό το διάστημα), κατάφερε να αντέξει και να μη δεχτεί δεύτερο γκολ που θα ακύρωνε το πλεονέκτημά της.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Φαμπιάνσκι, Τσούφαλ, Ζουμά, Αγκέρντ (45' Ογκμπόνα), Κρέσγουελ, Γουόρντ-Πράους, Άλβαρες, Σούτσεκ, Μπόουεν, Αντόνιο, Κούντους
ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Κόβαρ, Στάνισιτς, Κοσούνου (29' Ταπσόμπα), Τα, Χινκάπιε, Τζάκα, Παλάσιος, Τέλα (46' Φρίμπονγκ), Βιρτς, Γκριμάλντο (68' Αντλί), Σικ (46' Μπονιφέις)

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σε απεργειακό κλοιό θα βρίσκεται σήμερα, Μεγάλη Τετάρτη, η χώρα λόγω της Εργατικής Πρωτομαγιάς. Απεργία έχουν κηρύξει ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ και ΠΑΜΕ ενώ η υποχρεωτική αργία της Πρωτομαγιάς μ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Κάρλο Αντσελότι μίλησε στο Movistar και επεσήμανε για την ισοπαλία 2-2 της Ρεάλ με την Μπάγερν και το πώς οι Μαδριλένοι γλίτωσαν την ήττα έπειτα από την ανατροπή των Βαυαρών. "Η . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το ευρωπαϊκό clasico βρήκε Μπάγερν και Ρεάλ ισόπαλες 2-2 στο Μόναχο για τον πρώτο ημιτελικό του Champions League, χάρη στις προσπάθειες του Τζάε-Μιν Κιμ και του Βινίσιους. Ο πρώτο . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μετά από δύο εκπληκτικά δυναμικές μάχες στο Παλάου Μπλαουγκράνα, Ολυμπιακός και Μπαρτσελόνα έδωσαν ακόμα μία το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης (30/4) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Με το . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πατρών, σημειώθηκε για μεγάλη φωτιά που ξέσπασε σε εγκαταλελειμμένο οίκημα όπου δίπλα υπήρχαν αρκετά σπίτια. Χάρη στην άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Αναλυτικά η ανακοίνωση: Η φετινή Πρωτομαγιά, έξι χρόνια μετά την έξοδο από τα μνημόνια, βρίσκει όλους τους εργαζόμενους αντιμέτωπους με έναν «ακήρυχτο» οικονομικό πόλεμο εκ μέρους της εργοδοσίας, με
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ Τις βραδινές ώρες χθες, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από την Ομάδα Κ-9, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) και του Γραφείου Ασφάλειας του
Image
Image

Search