ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Champions League: Ο Νόιερ έσπασε το ρεκόρ του Κασίγιας στη λίστα με τις περισσότερες απαραβίαστες εστίες

Ο Μάνουελ Νόιερ κράτησε το μηδέν απέναντι στην Άρσεναλ και βοήθησε στην πρόκριση της Μπάγερν στα ημιτελικά του Champions League, πανηγυρίζοντας κι ένα ατομικό ρεκόρ.

Ο Γερμανός τερματοφύλακας κράτησε για 58ο παιχνίδι της διοργάνωσης απαραβίαστη την εστία του κι έσπασε το ρεκόρ του Ίκερ Κασίγιας, με τον οποίο συγκατοικούσε στην κορυφή τη σχετικής λίστας.

Οι περισσότερες απαραβίαστες εστίες

  • 58 - Μάνουελ Νόιερ
  • 57 - Ίκερ Κασίγιας
  • 52 - Τζιανλουίτζι Μπουφόν
  • 51 - Έντβιν φαν ντερ Σαρ
  • 49 - Πετρ Τσεχ

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Σχεδόν δύο χρόνια μετά την δολοφονία του 75χρονου Λεωνίδα Χατζημιχάλη, ένας 47χρονος άνδρας συνελήφθη ως ύποπτος για το άγριο έγκλημα στη Σάμο. Η κόρη του 75χρονου μίλησε στο Live . . .
LIFE STYLE

Η Μαρία Μπακοδήμου έκανε το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης μια ανάρτηση, η οποία ανησύχησε τους διαδικτυακούς της φίλους. Η παρουσιάστρια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ins . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πατρών, σημειώθηκε για μεγάλη φωτιά που ξέσπασε σε εγκαταλελειμμένο οίκημα όπου δίπλα υπήρχαν αρκετά σπίτια. Χάρη στην άμεση επέμβα . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Απάτη σε βάρος του ΕΟΠΥΥ, με περισσότερες από 2.000 εικονικές επισκέψεις, είχε στήσει μία γυναικολόγος, με τη συνολική ζημιά του Οργανισμού να ξεπερνά τις 23.000 ευρώ. Σύμφωνα με . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πατρών, σημειώθηκε για μεγάλη φωτιά που ξέσπασε σε εγκαταλελειμμένο οίκημα όπου δίπλα υπήρχαν αρκετά σπίτια. Χάρη στην άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Αναλυτικά η ανακοίνωση: Η φετινή Πρωτομαγιά, έξι χρόνια μετά την έξοδο από τα μνημόνια, βρίσκει όλους τους εργαζόμενους αντιμέτωπους με έναν «ακήρυχτο» οικονομικό πόλεμο εκ μέρους της εργοδοσίας, με
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ Τις βραδινές ώρες χθες, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από την Ομάδα Κ-9, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) και του Γραφείου Ασφάλειας του
Image
Image

Search