LIFE STYLE

LIFE STYLE

Δημήτρης Αλεξανδρής: Στα πολύ μεγάλα ντέρμπι ποδοσφαίρου δεν πήγαινα να δω τον αδελφό μου

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής αναφέρθηκε στην καριέρα του, τον αδερφό του και ποδοσφαιριστή Ηλία Πουρσανίδη, την παράσταση που συμμετέχει και την έξαρση της βίας στα παιδιά και στους νέους.

Ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται» το Σάββατο 18 Μαΐου.

Χαρακτηριστικά, δήλωσε: «Με τρομάζει το κομμάτι της έξαρσης της βίας στα παιδιά Γυμνασίου, Λυκείου. Η αλήθεια είναι ότι τα παιδιά μου, ο γιος μου μού είχε πει τέτοια περιστατικά και δεν το πίστευα ότι είναι σε τέτοια έκταση».

Επίσης, αποκάλυψε ότι δεν πήγαινε να δει τον αδελφό του ποδοσφαιριστή σε σημαντικά ντέρμπι: «Πολλές φορές στα πολύ μεγάλα ντέρμπι δεν πήγαινα να τον δω για αυτόν τον λόγο, γιατί υπήρχε μία ένταση και πριν και μετά τον αγώνα που δεν ήθελα να είμαι κοντά».

«Νομίζω ότι η πεθερά μου είναι η μεγαλύτερή μου θαυμάστρια» πρόσθεσε σε άλλο σημείο ο ηθοποιός και συνέχισε: «Έχω υπάρξει σε δουλειές που για μένα ήταν πάρα πολύ καλές και δεν είχαν κόσμο, κάποια στιγμή το αποδέχτηκα. Έβλεπα παραστάσεις, δουλειές, ταινίες και έλεγα αυτό: "Γιατί έγινε επιτυχία;"».
 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, μια ημεδαπή γυναίκα, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε, δικογραφία για παραμέληση εποπτείας . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Αιφνίδιος θάνατος βρήκε τον εικονολήπτη του ΣΚΑΪ Σάββα Αϊδινίδη, την ώρα που εργαζόταν στο κανάλι. Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος εκείνη την ώρα κάλυπτε τον τελικό κυπέλλου για το πρωτ . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Νεκρό ανασύρθηκε ένα άτομο από τα ερείπια της κατάρρευσης τριώροφου κτιρίου στην περιοχή Κιουτσούκ Τσεκμετζέ, στα δυτικά της Κωνσταντινούπολης. Νωρίτερα απεγκλωβίστηκαν τραυματισμέ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σεισμός έγινε πριν από λίγο βορειοδυτικά της Δονούσας. Η αυτόματη ανάλυση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου αναφέρει ότι ήταν 4,5 Ρίχτερ. ΠΗΓΗ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, μια ημεδαπή γυναίκα, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε, δικογραφία για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου και προσήχ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σέ κλῖμα συγκίνησης καί συγκλονισμοῦ καρδιᾶς,ἡ Πατραϊκή κοινωνία, ὑποδέχθηκε τό Σάββατο 1.6.2024, στό χωριό Μάνεσι Τριταίας, μέ ἐπικεφαλῆς τόν Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρῶν κ.κ. Χρυσόστομο, τά κόκ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τις μεσημβρινές ώρες χθες, στελέχη της Λιμενικής Αρχής του Νυδρίου, προέβησαν στη σύλληψη ενός 35χρονου ημεδαπού, για παράβαση του άρθρου 337 του Π. Κ. (Προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας) και του ά
Image
Image

Search