LIFE STYLE

LIFE STYLE

Νανά Παλαιτσάκη: Στενοχωρήθηκα που δεν “τερματίσαμε” φέτος το Mega Καλημέρα

“Όταν μας ανακοίνωσαν ότι θα σταματήσει η εκπομπή λόγω ευρωεκλογών, πάγωσα” δήλωσε η Νανά Παλαιτσάκη.

H Νανά Παλαιτσάκη φιλοξενήθηκε το πρωί της Τρίτης (07.05.2024) στο Πρωινό Σου Σου και μίλησε για το πρόωρο τέλος του Mega Καλημέρα.

«Στεναχωρήθηκα πολύ που δεν “τερματίσαμε” φέτος. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που λένε “εντάξει, προχωράμε, πάμε γι’ άλλα”. Όχι, δεν παίζω, δεν μπαίνω σε μια ομάδα για να βγούμε από τον αγώνα που έχουμε ξεκινήσει. Είναι ένας αγώνας δρόμου, μαραθώνιος.

Όταν μας ανακοίνωσαν ότι θα σταματήσει η εκπομπή λόγω ευρωεκλογών, πάγωσα! Είμαι εγωίστρια, θέλω να τερματίζω», είπε αρχικά η Νανά Παλαιτσάκη.

Η Νανά Παλαιτσάκη είπε στη συνέχεια: «Με ενδιαφέρουν τα νούμερα, με ενδιαφέρουν οι αριθμοί. Με έκπληξη ακούω κάποιους ότι δεν παρακολουθούν τα νούμερα. Αυτό το θεωρώ υποκριτικό, εκτός κι αν είσαι χομπίστας.

Όταν η ζωή μας, το αν θα πληρώσεις τη ΔΕΗ, το νοίκι, το δάνειο, τις καθημερινές σου υποχρεώσεις…

Δεν είμαι εισοδηματίας, δεν είμαι χομπίστρια, βιοπορίζομαι από αυτή τη δουλειά. Άρα, δεν μπορώ τι ωραία που είναι που κλείνουμε νωρίτερα. Δεν μπορώ να βρω θετικό πρόσημο στη χρονιά, από τη στιγμή που δεν τερματίσαμε. Άρα, λέω, 2023-2024 αρνητικό πρόσημο».

https://www.newsit.gr/

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΣΜΟΣ

Το ελικόπτερο που μετέφερε τον Ιρανό πρόεδρο Εμπραχίμ Ραϊσί και τον υπουργό του Εξωτερικών συνετρίβη σήμερα καθώς διέσχιζε ορεινή περιοχή μέσα σε πυκνή ομίχλη, καθώς ο πρόεδρος επέ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνέντευξη στην εφημερίδα «Μακεδονία της Κυριακής» παραχώρησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στέλνοντας πολλαπλά μηνύματα τόσο στο εσωτερικό της χώρας, εν όψει ευρωεκλογών, όσ . . .
LIFE STYLE

Ο Θανάσης Αλευράς και ο Ζερόμ Καλούτα έχουν απασχολήσει τον τελευταίο καιρό λόγω των αρνητικών σχολίων που συγκέντρωσαν για την παρουσίαση της φετινής Eurovision. Ειδικά, οι δύο σχ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η ομάδα μαθητών του 1ου ΓΕΛ Αιγίου «Detectives_007» συμμετείχε στον διαγωνισμό της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Διαστήματος (ESA) “Climate Detectives”.  Ο διαγωνισμός ήταν πανευρωπαϊκός κ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η ομάδα μαθητών του 1ου ΓΕΛ Αιγίου «Detectives_007» συμμετείχε στον διαγωνισμό της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Διαστήματος (ESA) “Climate Detectives”.  Ο διαγωνισμός ήταν πανευρωπαϊκός και αφορούσε στη μελέ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Νέο ιδιοκτήτη έχει το σπίτι όπου διέμενε η Ρούλα Πισπιρίγκου στην Πάτρα με τον Μάνο Δασκαλάκη και τα τρία παιδιά τους. Το ακίνητο αγόρασε Τούρκος επενδυτής, με σκοπό να λάβει Golden Visa σύμφωνα με τ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικώνελέγχων προς το ευρύ κοινό εκ μέρους της 6 η ΥΠΕ, σε συνεργασία μετον ΕΟΔΥ.Τη Δευτέρα 20 Μαΐου προγραμματίζονται δειγματοληπτικοί έλεγχοισ
Image
Image

Search