LIFE STYLE

LIFE STYLE

Παναγοπούλου: «Δεν μιλάω ποτέ για την προσωπική μου ζωή, δεν μου αρέσει να...»

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Vita και τη δημοσιογράφο Ελευθερία Κανακάκη παραχώρησε η Κατερίνα Παναγοπούλου. Η δημοσιογράφος και anchorwoman του MEGA αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην επιλογή της να μη δημοσιοποιεί την προσωπική της ζωή, στάση την οποία υποστηρίζει από την αρχή της επαγγελματικής της πορείας στον χώρο των ειδήσεων.

«Καταφέρνω με δυσκολία να προστατεύομαι από τα αδιάκριτα βλέμματα. Επειδή είμαι πολύ εκδηλωτικός άνθρωπος, πολλές φορές έχω πιάσει τον εαυτό μου να πιέζεται από τον φόβο ενός κινητού που θα «ανέβει» και θα φωτογραφίσει εν αγνοία μου κάποια στιγμή. Είναι αδύνατο να το ελέγχεις πάντα, όμως είναι κάτι που έχω επιλέξει απολύτως συνειδητά», δηλώνει αρχικά η Κατερίνα Παναγοπούλου.

«Δεν μιλάω ποτέ για την προσωπική μου ζωή. Η επικαιρότητα είναι συχνά τόσο δυσάρεστη, έχεις την ευθύνη να μεταφέρεις στους τηλεθεατές ειδήσεις που αφορούν τους μισθούς ή τις συντάξεις τους, οπότε μου προκαλεί μεγάλη αμηχανία αν λίγες ώρες πριν υπάρχουν σε sites ή περιοδικά φωτογραφίες από προσωπικές μου στιγμές», υπογραμμίζει η γνωστή δημοσιογράφος.

«Δεν μου αρέσει αισθητικά να διαφημίζω πόσο ευτυχισμένη μπορεί να είμαι ή τι κάνω στην προσωπική μου ζωή. Όταν γύρω μας συμβαίνουν τόσο τραγικά γεγονότα, η διαφήμιση της τυχόν δικής σου ευτυχίας και ευδαιμονίας δεν έχει θέση», επισημαίνει η Κατερίνα Παναγοπούλου.

«Γενικά είμαι κλειστό άτομο και θέλω να με μοιράζομαι μόνο με τους λίγους ανθρώπους που έχω επιλέξει να βρίσκονται στη ζωή μου. Με αυτούς θα πω τα πάντα, δεν κρατάω τίποτα κρυφό. Αλλά ως δημοσιογράφος έχω πλήρη επίγνωση πως, αν ανοίξεις την πόρτα στη ζωή σου, μετά δεν θα υπάρχει τέλος, ούτε είναι κάτι που μπορείς να το κάνεις a la carte. Η επίκληση του σεβασμού στην ιδιωτικότητα συνοδεύεται πάντα με υπενθύμιση παρελθοντικής αυτοπροβολής χαράς και ευτυχίας», καταλήγει επί του θέματος η Κατερίνα Παναγοπούλου.

https://www.zappit.gr/

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Ο Χρήστος Παπαντώνης, μέλος συλλόγου γονέων και κηδεμόνων 7ου Δημοτικού σχολείου Λαμίας, αλλά και μία μητέρα ενός παιδιού που υπέστη δηλητηρίαση μίλησαν στο Mega για τα όσα συνέβησ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Ένας άνδρας 31 ετών και μια 22χρονη συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω στην Κάλυμνο, καθώς καλλιεργούσαν δενδρύλλια κάνναβης σε αυτοσχέδια θερμοκήπια. Σύμφωνα με την αστυνομία, βρέθη . . .
ΥΓΕΙΑΣ ΘΕΜΑΤΑ

Ροφήματα και τρόφιμα από τις κουλτούρες της Ανατολής γίνονται σιγά σιγά γνωστά και στη Δύση, όχι μόνο για την ιδιαίτερη γεύση τους, αλλά και λόγω των πλεονεκτημάτων τους. Ένα από α . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Το σλοβακικό δικαστήριο αποφάσισε το Σάββατο (18/5) ότι ο άνδρας που κατηγορείται για την απόπειρα δολοφονίας κατά του πρωθυπουργού Ρόμπερτ Φίτσο θα τεθεί υπό κράτηση, δήλωσε εκπ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό ενδοοικογενειακό επεισόδιο σημειώθηκε στην Δυτική Αχαΐα, με τον αδελφό να γρονθοκοπεί την αδελφή του και να την τραυματίζει.  Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό έγινε στον Άνω Αλισσό, όταν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Παραλίγο να στοιχίσουν τη ζωή ενός 66χρονου κατοίκου της ευρύτερης περιοχής της Γαστούνης οι αγροτικές εργασίες που ξεκίνησε από νωρίς χθες το απόγευμα, εισπνέοντας σημαντική ποσότητα επικίνδυνου φαρμ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εξιχνιάσθηκε, μετά από ενδελεχή έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, υπόθεση απάτης, που διαπράχθηκε πριν από μια εβδομάδα, σε βάρος ηλικιωμένης στο Αγρίνιο.  Οπως αναφέρετα
Image
Image

Search