LIFE STYLE

LIFE STYLE

Ανδρέας Μικρούτσικος σε Φαίη Σκορδά: «Οι γλύφτες δεν ταιριάζουν με την εικόνα ενός καλού παρουσιαστή»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος λίγα 24ωρα πριν βρεθεί τηλεοπτικά με την Ιωάννα Μαλέσκου στο «Tv Queen», έκανε δηλώσεις το μεσημέρι της Παρασκευής 26/4 στην κάμερα της εκπομπής «Fay’s Time». Ο παρουσιαστής θέλησε να στείλει ένα πολύ συγκεκριμένο μήνυμα στην οικοδέσποινα της εκπομπής Φαίη Σκορδά.

Συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε: «Από την Φαίη δεν είστε; Πριν ξεκινήσετε τις ερωτήσεις, θέλω να στείλω τα χαιρετίσματα μου στην Φαίη. Και επειδή η Φαίη είναι σπουδαγμένη παρουσιάστρια, θέλω να της πω και να της θυμίσω ένα απόσπασμα από το εγχειρίδιο του καλού παρουσιαστή».

Ακόμη, ο Ανδρέας Μικρούτσικος πρόσθεσε: «Οι αυλικοί, οι κόλακες και οι γλύφτες, λέει το απόσπασμα, δεν ταιριάζουν με την εικόνα ενός καλού παρουσιαστή. Και η Φαίη είναι μια καλή παρουσιάστρια. Αυτό το λέω για να γαργαλίσει λίγο αυτούς που έχουν την μύγα και θα μυγιαστούν».

Τέλος, ο γνωστός παρουσιαστής τόνισε: «Πάμε παρακάτω», για να πάει παρακάτω και να μιλήσει για όλα όσα έρχονται στο νέο ριάλιτι πρόγραμμα του Open με παρουσιάστρια την Ιωάννα Μαλέσκου.

https://www.govastileto.gr/

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός σήμανε πριν απο λίγα λεπτά στην αστυνομία της Πάτρας. Σε πολυκατοικία επί της Νέας Εθνικής Οδού Πατρών Αθηνών 150, εντοπίστηκε το πτωμα ενός ανθρώπου. Επί τόπου σπεύδο . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024, η διαδικασία υποβολής φακέλων για τη Καλλιτεχνική Διεύθυνση  του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας "κατατέθ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμος  Πατρέων καλεί τον λαό και την νεολαία της  Πάτρας, αύριο Πέμπτη 9 Μαΐου, στις 10.30 π.μ., στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων, στην εκδήλωση τιμής και μνήμης των Αγωνιστών της Ε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από το Δήμο Πατρέων γίνεται γνωστό ότι αύριο, Πέμπτη 9 Μαΐου, ΔΕΝ θα πραγματοποιηθούν τα πρωινά δρομολόγια της δωρεάν λεωφορειακής γραμμής που εξυπηρετεί τους οδηγούς από το πάρκ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός σήμανε πριν απο λίγα λεπτά στην αστυνομία της Πάτρας. Σε πολυκατοικία επί της Νέας Εθνικής Οδού Πατρών Αθηνών 150, εντοπίστηκε το πτωμα ενός ανθρώπου. Επί τόπου σπεύδουν δυνάμεις της αστυ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμος  Πατρέων καλεί τον λαό και την νεολαία της  Πάτρας, αύριο Πέμπτη 9 Μαΐου, στις 10.30 π.μ., στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων, στην εκδήλωση τιμής και μνήμης των Αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης πο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από το Δήμο Πατρέων γίνεται γνωστό ότι αύριο, Πέμπτη 9 Μαΐου, ΔΕΝ θα πραγματοποιηθούν τα πρωινά δρομολόγια της δωρεάν λεωφορειακής γραμμής που εξυπηρετεί τους οδηγούς από το πάρκινγκ «Γ. Καλεντζώτης
Image
Image

Search