LIFE STYLE

LIFE STYLE

Φαίη Σκορδά: «Δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ, ήμουν 5 ώρες στο Ψυχικό μέσα στη νύχτα και ούρλιαζα»

Μια μικρή περιπέτεια πέρασε η Φαίη Σκορδά το βράδυ της Τρίτης, όπως αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή της «Fay’s Time». Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια έχασε τη γάτα της και την έψαχνε όλο το βράδυ στο Ψυχικό.

«Δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ. Όχι όλο, από τις 3 μέχρι τις 6 δεν κοιμήθηκα. Κάποια στιγμή συνειδητοποίησα πως ο Cookie, το γατί το πορτοκαλί που είχαμε βρει στα σκουπίδια, βγήκε έξω από το σπίτι. Και έβαλα τα αθλητικά και ήμουν 5 ώρες στο Ψυχικό μέσα στη νύχτα και ούρλιαζα “Κούκι, Κούκι”.

Έχει μια οικοδομή εκεί που φτιάχνουν και μπήκα μέσα στην οικοδομή. Ο Κούκι εμφανίστηκε πρωί πρωί κομμάτια, 6 το πρωί ήρθε δίπλα μου στο κρεβάτι» αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ  σχολιάζει «κάτι αστέρια» όπως τα χαρακτηρίζει. Ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα με την οποία σχολιάζει «κάτι αστέρια» έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Η φαρμακευτική εταιρεία AstraZeneca, σύμφωνα με την Independent, φέρεται να παραδέχθηκε ότι το εμβόλιό της κατά της Covid μπορεί να προκαλέσει παρενέργειες, όπως θρομβώσεις στο αίμ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Αναλυτικά η ανακοίνωση: Η φετινή Πρωτομαγιά, έξι χρόνια μετά την έξοδο από τα μνημόνια, βρίσκει όλους τους εργαζόμενους αντιμέτωπους με έναν «ακήρυχτο» οικονομικό πόλεμο εκ μέρους . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρέμβαση στην ολομέλεια της Βουλής όπου συζητείται το νομοσχέδιο «Ενοποίηση του πρώτου βαθμού δικαιοδοσίας, χωροταξική αναδιάρθρωση των δικαστηρίων της πολιτικής και ποινικής δικα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Αναλυτικά η ανακοίνωση: Η φετινή Πρωτομαγιά, έξι χρόνια μετά την έξοδο από τα μνημόνια, βρίσκει όλους τους εργαζόμενους αντιμέτωπους με έναν «ακήρυχτο» οικονομικό πόλεμο εκ μέρους της εργοδοσίας, με
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ Τις βραδινές ώρες χθες, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από την Ομάδα Κ-9, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) και του Γραφείου Ασφάλειας του
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ρομά, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, συμμετείχε σε συνέδρια που πραγματοποιήθηκαν  την Μ. Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024, στην Κάτω Αχαΐα και στην Αμαλιάδα Ηλείας, με θέμα την
Image
Image

Search