LIFE STYLE

LIFE STYLE

Εγκλωβισμένος στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι ο Πατρινός Γιώργος Ασημακόπουλος

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος, έχει εγκλωβιστεί στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι, λόγω των πλημμυρών και θέλοντας να περιγράψει την κατάσταση που βιώνει τόσο ο ίδιος όσο και οι κάτοικοι ανέφερε: «Είμαστε ακόμα στο αεροδρόμιο, έχουμε φάει απίστευτη ταλαιπωρία» τόνισε στον ΣΚΑΪ και τους Αταίριαστους ο επιχειρηματίας, ο οποίος ήταν παίκτης στο Survivor.

«Δεν ξέρουμε αν θα πάρουμε τις αποσκευές μας, δεν ξέρουμε αν θα πετάξουμε σήμερα, χθες φανταστείτε ότι από το ξενοδοχείο όπου έμενα για να πάω στο αεροδρόμιο έκανα 3,5 ώρες με ταξί. Επικρατεί γενικά ένα χάος… Είδαμε μια απλή βροχή, δεν ξέρουν από βροχή οι άνθρωποι, δεν ξέρουν από αυτά τα καιρικά φαινόμενα, δεν έχουν υποδομές για να αντέξουν».

«Περπατoύσαμε και είχε παντού νερά… Πέφτανε σοβάδες από την οροφή… Ψάχνουν φαρμακείο για την φαρμακευτική τους αγωγή».

«Δεν υπάρχει καμία ενημέρωση… Είμαι στο αεροδρόμιο κοιμήθηκα σε μια καρέκλα και απλά περιμένω… Δεν μπορώ να βγω ούτε έξω, δεν υπάρχει ούτε μετρό, ούτε ταξί».

«Έχουν ακυρωθεί 48 πτήσεις περίπου απ’ ό,τι έχω μάθει η πλατφόρμα που φεύγουν τα αεροπλάνα ήταν λίμνη… ήταν θάλασσα, τα αεροπλάνα δεν μπορούν να πετάξουν» πρόσθεσε ο Γιώργος Ασημακόπουλος, σημειώνοντας ότι έπεφταν σταγόνες δίπλα στο κρεβάτι του στο ξενοδοχείο όπου διέμενε.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ  σχολιάζει «κάτι αστέρια» όπως τα χαρακτηρίζει. Ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα με την οποία σχολιάζει «κάτι αστέρια» έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Η φαρμακευτική εταιρεία AstraZeneca, σύμφωνα με την Independent, φέρεται να παραδέχθηκε ότι το εμβόλιό της κατά της Covid μπορεί να προκαλέσει παρενέργειες, όπως θρομβώσεις στο αίμ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Αναλυτικά η ανακοίνωση: Η φετινή Πρωτομαγιά, έξι χρόνια μετά την έξοδο από τα μνημόνια, βρίσκει όλους τους εργαζόμενους αντιμέτωπους με έναν «ακήρυχτο» οικονομικό πόλεμο εκ μέρους . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρέμβαση στην ολομέλεια της Βουλής όπου συζητείται το νομοσχέδιο «Ενοποίηση του πρώτου βαθμού δικαιοδοσίας, χωροταξική αναδιάρθρωση των δικαστηρίων της πολιτικής και ποινικής δικα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Αναλυτικά η ανακοίνωση: Η φετινή Πρωτομαγιά, έξι χρόνια μετά την έξοδο από τα μνημόνια, βρίσκει όλους τους εργαζόμενους αντιμέτωπους με έναν «ακήρυχτο» οικονομικό πόλεμο εκ μέρους της εργοδοσίας, με
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ Τις βραδινές ώρες χθες, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από την Ομάδα Κ-9, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) και του Γραφείου Ασφάλειας του
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ρομά, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, συμμετείχε σε συνέδρια που πραγματοποιήθηκαν  την Μ. Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024, στην Κάτω Αχαΐα και στην Αμαλιάδα Ηλείας, με θέμα την
Image
Image

Search