LIFE STYLE

LIFE STYLE

Ο Κίμων Κουρής μιλά για τη σχέση του με την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: «Γνωριζόμαστε 20 χρόνια…»

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εφημερίδα Real Life παραχώρησε ο ηθοποιός, Κίμων Κουρής, ο οποίος αναφέρθηκε στη σειρά «Παγιδευμένοι» στην οποία πρωταγωνιστεί, αλλά και την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου με την οποία εκτός από συνεργάτες, είναι ζευγάρι και στη ζωή.

Η δημιουργία οικογένειας είναι κάτι που σε απασχολεί;

Φυσικά, μεγάλωσα σε μια πολύ όμορφη και ισορροπημένη οικογένεια με δύο εξαιρετικούς γονείς που υπήρξαν πάντα δίπλα μου και με έναν αδερφό που λατρεύω, εμπιστεύομαι και συμβουλεύομαι πάντα. Νομίζω ότι έχω πάρει πολύ σωστές αρχές από την οικογένειά μου και πιστεύω ότι μπορώ και εγώ να μεταφέρω όλα όσα πήρα από τους γονείς μου με τη σειρά μου στα δικά μου παιδιά.

Με τη σύντροφό σου, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, ήμασταν συμφοιτητές στο ΚΘΒΕ. Παίζετε μαζί στους Παγιδευμένους, αλλά συνεργάζεστε και θεατρικά στο «Burn This».

Με την Ιωάννα, όπως έχω αναφέρει, γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια. Για την ακρίβεια γνωριζόμαστε 20 χρόνια, οπότε είναι πολύ λογικό να αισθάνομαι μία ασφάλεια όταν παίζω μαζί της γιατί ξέρω ότι δεν θα με κρίνει. Υπάρχει μία συνεννόηση μεταξύ μας, μια άνεση που μου αρέσει πολύ. Την εμπιστεύομαι απόλυτα και ως συνεργάτιδα και ως άνθρωπο, για αυτό και πάντα ακούω τη γνώμη της.

https://www.govastileto.gr/

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο ΠΑΟΚ είναι πρωταθλητής της Stoiximan Super League. Έπειτα από πέντε χρόνια, ο Δικέφαλος επέστρεψε στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος, εξασφαλίζοντας μάλιστα τον τέταρτο τίτλ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η ΑΕΚ έκανε αυτό που έπρεπε, αλλά ο ΠΑΟΚ πέρασε και από το Κλεάνθης Βικελίδης και στέφθηκε αυτός πρωταθλητής. Η Ένωση επικράτησε της Λαμίας με 3-0 και έκλεισε τη σεζόν με νίκη και . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ισόπαλο 2-2 έληξε το ντέρμπι της Λεωφόρου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό με τους "ερυθρόλευκους" να βγαίνουν κερδισμένοι όχι μόνο γιατί πήραν το βαθμό της ισοπαλίας που . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι η αδιαφιλονικήτη κυρίαρχος του αγγλικού ποδοσφαίρου από τότε που ο Πεπ Γκουαρδιόλα ανέλαβε τα ηνία της (2016) και το απόγευμα της Κυριακής (19/05) θέλησε να . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η ομάδα μαθητών του 1ου ΓΕΛ Αιγίου «Detectives_007» συμμετείχε στον διαγωνισμό της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Διαστήματος (ESA) “Climate Detectives”.  Ο διαγωνισμός ήταν πανευρωπαϊκός και αφορούσε στη μελέ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Νέο ιδιοκτήτη έχει το σπίτι όπου διέμενε η Ρούλα Πισπιρίγκου στην Πάτρα με τον Μάνο Δασκαλάκη και τα τρία παιδιά τους. Το ακίνητο αγόρασε Τούρκος επενδυτής, με σκοπό να λάβει Golden Visa σύμφωνα με τ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικώνελέγχων προς το ευρύ κοινό εκ μέρους της 6 η ΥΠΕ, σε συνεργασία μετον ΕΟΔΥ.Τη Δευτέρα 20 Μαΐου προγραμματίζονται δειγματοληπτικοί έλεγχοισ
Image
Image

Search