GASTRONOMY

GASTRONOMY

Αυγά σκραμπλ με σολομό

Υλικά

2 κουταλιές της σούπας κολοκυθόσποροι
2 κουταλάκια του γλυκού ελαιόλαδο
100 γρ. σπανάκι
1 ντομάτα, ψιλοκομμένη
1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένη
½ κουταλάκι του γλυκού κουρκουμά
½ κουταλάκι του γλυκού κάρυ
4 αυγά, χτυπημένα
150 γραμμάρια καπνιστού σολομού
τοστ για το σερβίρισμα (προαιρετικά)

 

Εκτέλεση

Βήμα 1ο

Καβουρδίστε τους κολοκυθόσπορους σε δυνατή φωτιά μέχρι να αρχίσουν να σκάνε και μεταφέρετε τους σε ένα πιάτο.

Βήμα 2ο

Προσθέστε το λάδι στο τηγάνι μαζί με το σπανάκι, την ντομάτα και το σκόρδο. Μαγειρέψτε για 1-2 λεπτά μέχρι να μαραθεί το σπανάκι και στη συνέχεια προσθέστε τον κουρκουμά, το κάρυ και τα αυγά. Χτυπήστε τα αυγά σε μέτρια φωτιά - αποσύρετε το τηγάνι από τη φωτιά πριν στεγνώσουν.

Βήμα 3ο

Σερβίρετε με το σολομό, πάνω σε ψωμί του τοστ αν θέλετε.

 

ΠΗΓΗ

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΕΊ Η ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΠΑΤΡΩΝ κ.κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ Πρός τό Χριστεπώνυμον Πλήρωμα τῆς Ἱερᾶς καί Ἀποστολικῆς Μητροπόλεως Πατρῶν . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποφυλακίζεται με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λαμίας ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ο οποίος κρατείτο μετά την καταδίκη του για διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Α . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Η αντιπυρική περίοδος ξεκίνησε και όλοι τρέχουν ακόμη και σήμερα να καθαρίσουν οικόπεδα και χώρους, ώστε να αποτρέψουν τον κίνδυνο πυρκαγιάς. Όμως εκτός από το κόψιμο των χόρτων, υ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μετά τον πανελλήνιο σάλο που προκάλεσε η είδηση για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών μέσα σε σχολικό συγκρότημα της Πάτρας με «ντίλερς» ακόμα και ανήλικους μαθητές, παρενέβη η αρμόδια Ε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΕΊ Η ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΠΑΤΡΩΝ κ.κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ Πρός τό Χριστεπώνυμον Πλήρωμα τῆς Ἱερᾶς καί Ἀποστολικῆς Μητροπόλεως Πατρῶν Παιδιά μου εὐλογημέν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μετά τον πανελλήνιο σάλο που προκάλεσε η είδηση για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών μέσα σε σχολικό συγκρότημα της Πάτρας με «ντίλερς» ακόμα και ανήλικους μαθητές, παρενέβη η αρμόδια Εισαγγελική Αρχή διατ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με αφορμή περιστατικά εξαπάτησης πολιτών από επιτήδειους, οι οποίοι με διάφορες μεθόδους αποσπούν χρηματικά ποσά από πολίτες, η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας ενημερώνει τους
Image
Image

Search