GASTRONOMY

GASTRONOMY

Τυροκούλουρα με γιαούρτι και φέτα

Συνταγή για σπιτικά τυροκούλουρα με φέτα, γιαούρτι και σπιτική, αφράτη ζύμη για το κολατσιό στο σχολείο ή το ταπεράκι του ολοήμερου.

Αυτή η οικονομική ζύμη θα γίνει η αγαπημένη σας και θα τη φτιάχνετε συνέχεια, από τη φίλη μας Dina Xioti.

Υλικά

Γάλα φρέσκο 1 ποτήρι χλιαρό
ξερή μαγιά 1 φακελάκι
ζαχαρη 1 κουταλιά της σούπας
ελαιολαδο 1/2 ποτήρι
αυγα 1
ασπραδια 1
αλατι 1 κουταλάκι του γλυκού
αλέυρι που φουσκώνει μόνο του 600 γραμμάρια

Για το άλειμμα

κρόκους αυγού 1

Για τη γέμιση

φέτα 300 γραμμάρια
Γιαούρτι στραγγιστό 200 γραμμάρια
αυγα 1

Για το πασπάλισμα

σουσαμι Κατά βούληση

daddy-cool.gr

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής σχετικά με τις δηλώσεις του Τούρκου Προέδρου Ταγίπ Ερντογάν σχολίασε ότι «οι δηλώσεις του ανήμερα της 105ης επετείου της Γε . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνέχιση των απαραίτητων ελέγχων ώστε να αποκαλυφθούν όλα τα κυκλώματα που λυμαίνονται την αγροτική παραγωγή και την αγορά υπογράμμισε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Των απαγορεύσεων εξαιρούνται οι μόνιμοι κάτοικοι, οι εργαζόμενοι, οι κτηματίες και οι κτηνοτρόφοι των περιοχών και όσοι κινούνται σε εθνικούς, επαρχιακούς και ασφαλτοστρωμένους δημ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

: Ο Βαγγέλης Καραχάλιος και η παράταξη Δημοκρατική Συνεργασία Μηχανικών αναδείχθηκαν μεγάλη νικητές στις εκλογές του ΤΕΕ Δυτ. Ελλάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η παράταξη του νυν π . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Των απαγορεύσεων εξαιρούνται οι μόνιμοι κάτοικοι, οι εργαζόμενοι, οι κτηματίες και οι κτηνοτρόφοι των περιοχών και όσοι κινούνται σε εθνικούς, επαρχιακούς και ασφαλτοστρωμένους δημοτικούς δρόμους. Η
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

: Ο Βαγγέλης Καραχάλιος και η παράταξη Δημοκρατική Συνεργασία Μηχανικών αναδείχθηκαν μεγάλη νικητές στις εκλογές του ΤΕΕ Δυτ. Ελλάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η παράταξη του νυν προέδρου Βαγγέλη Καρα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ὁ μακαριστός Μητροπολίτης πρ. Πατρῶν Νικόδημος Βαλληνδρᾶς, ἒφερε τό ὂνομα τοῦ Κηδευτοῦ τοῦ Σωτῆρος ἡμῶν Ἰησοῦ Χριστοῦ Νικοδήμου, τοῦ κρυφοῦ μαθητοῦ τοῦ Κυρίου καί Μυροφόρου. •Τήν παραμονή τῆς ἑορτῆς
Image
Image

Search