GASTRONOMY

GASTRONOMY

Γεμιστά θράψαλα με ρύζι για την Καθαρά Δευτέρα

Συνταγή για μαλακά θράψαλα γεμιστά με ρύζι και μυρωδικά που τα απογειώνουν για το τραπέζι της Καθαρά Δευτέρας και την Σαρακοστή από τη φίλη μας αναστ γεω.

Υλικά

θράψαλα 7 μέτρια σε μέγεθος
ελαιολαδο 3-4 κουταλιές της σούπας
νερό 1/2 κούπα περίπου

Για τη γέμιση

ρυζι 7 κουταλιές της σούπας γλασέ
κρεμμυδι 3 φρέσκα
κρεμμυδι 1 μέτριο ξερό
άνηθος 1-2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένος
μαιντανος 1-2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένος
ντοματα 1 ώριμη
αλατι Κατά βούληση
πιπέρι Κατά βούληση
κουρκουμας 1 πρέζα
ελαιολαδο 2-3 κουταλιές της σούπας

daddy-cool.gr

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΥΓΕΙΑΣ ΘΕΜΑΤΑ

Το άγχος είναι η φυσική αντίδραση του σώματός μας στην πίεση.Το κλειδί είναι να εντοπίσουν οι γονείς τα σωματικά συμπτώματα και τα συμπεριφορικά σημάδια του άγχους.Είναι σημαντικό . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Συνολικά 72.577.679 ευρώ θα καταβληθούν σε 67.269 δικαιούχους, από τις 20 έως τις 24 Μαΐου 2024, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων καταβολών του e-ΕΦΚΑ και της Δημόσιας Υπηρεσίας . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Ο πρώην σύμβουλος του Νάιτζελ Φάρατζ (πάλαι ποτέ ηγέτης του Κόμματος του Brexit και του αντιμεταναστευτικού UKIP), Τζορτζ Κοτρέλ φέρεται να έχασε, σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετα . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Για ακόμη μία χρονιά η  Φινλανδία βρέθηκε  στην κορυφή του καταλόγου με τις πιο ευτυχισμένες χώρες. Παρόλο που η χώρα έχει κρύο κλίμα, και μεγάλους χειμώνες  οι άνθρωποι της Φινλαν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Των απαγορεύσεων εξαιρούνται οι μόνιμοι κάτοικοι, οι εργαζόμενοι, οι κτηματίες και οι κτηνοτρόφοι των περιοχών και όσοι κινούνται σε εθνικούς, επαρχιακούς και ασφαλτοστρωμένους δημοτικούς δρόμους. Η
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

: Ο Βαγγέλης Καραχάλιος και η παράταξη Δημοκρατική Συνεργασία Μηχανικών αναδείχθηκαν μεγάλη νικητές στις εκλογές του ΤΕΕ Δυτ. Ελλάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η παράταξη του νυν προέδρου Βαγγέλη Καρα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ὁ μακαριστός Μητροπολίτης πρ. Πατρῶν Νικόδημος Βαλληνδρᾶς, ἒφερε τό ὂνομα τοῦ Κηδευτοῦ τοῦ Σωτῆρος ἡμῶν Ἰησοῦ Χριστοῦ Νικοδήμου, τοῦ κρυφοῦ μαθητοῦ τοῦ Κυρίου καί Μυροφόρου. •Τήν παραμονή τῆς ἑορτῆς
Image
Image

Search