VIDEOS

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Οι επιλογές μετά το πτυχίο

 Το επαγγελματικό μέλλον των αποφοίτων σχολών του πανεπιστημίου εν καιρώ κρίσης και οι επιλογές που έχουν σε Ελλάδα και εξωτερικό τέθηκαν στο επίκεντρο εκδήλωσης που οργάνωσαν οι φοιτητές της ΔΑΠ . Στην εκδήλωση συμμετείχαν επιστήμονες από διάφορους επαγγελματικούς κλάδους.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επίσκεψη εργασίας στον Οργανισμό Λιμένος Πατρών, πραγματοποίησε την Τετάρτη24 Απριλίου 2024 ο Αντιπεριφερειάρχης Τουριστικής Ανάπτυξης, Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος, όπου είχε συνάντ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Στη σύλληψη ενός 61χρονου σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης από τις ιταλικές Αρχές για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, πλαστογραφία και φοροδιαφυγή προχώ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ καταγράφει η Ελλάδα το 2023, ενώ οι Ελληνίδες και οι Έλληνες συγκαταλέγονται μεταξύ των Ευρωπαίων με προσόντα ανώτερα από τα απα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εργασίες σύνδεσης νέου δικτύου ύδρευσης θα πραγματοποιηθούν στην Εγλυκάδα, αύριο Παρασκευή 26 Απριλίου. Λόγω των εργασιών, από την ΔΕΥΑΠ, ανακοινώνεται ότι από τις 8 π.μ. έως τις . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επίσκεψη εργασίας στον Οργανισμό Λιμένος Πατρών, πραγματοποίησε την Τετάρτη24 Απριλίου 2024 ο Αντιπεριφερειάρχης Τουριστικής Ανάπτυξης, Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος, όπου είχε συνάντηση με τον Διευθύνον
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εργασίες σύνδεσης νέου δικτύου ύδρευσης θα πραγματοποιηθούν στην Εγλυκάδα, αύριο Παρασκευή 26 Απριλίου. Λόγω των εργασιών, από την ΔΕΥΑΠ, ανακοινώνεται ότι από τις 8 π.μ. έως τις 3 μ.μ. αύριο, θα υπά
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η εισήγηση του Πέτρου Ψωμά στο Δημοτικό Συμβούλιο: «Έρχονται σήμερα προς ψήφιση νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το κέντρο της Πάτρας που θα αλλάξουν τη λειτουργία της πόλης ριζικά. Δυστυχώς θα γ
Image
Image

Search