VIDEOS

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων εξέδωσε  η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία και προειδοποιεί για ισχυρές βροχές και καταιγίδες από σήμερα Τρίτη.

Ο καιρός θα παρουσιάσει επιδείνωση από τις πρωινές και από τα βορειοδυτικά με ισχυρές βροχές και καταιγίδες οι οποίες βαθμιαία την Τετάρτη (03-12-2014) θα επεκταθούν σχεδόν σε όλη τη χώρα.

Πιο συγκεκριμένα:

1. Σήμερα Τρίτη (02-12-2014) βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές θα εκδηλωθούν αρχικά στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και βαθμιαία τη δυτική Στερεά, το νότιο Ιόνιο και πιθανώς τη βορειοδυτική Πελοπόννησο.

2. αύριο Τετάρτη (03-12-2014) ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν κατά περιόδους στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας κυρίως από τις μεσημβρινές ώρες.

3. Την Πέμπτη (04-12-2014) τα έντονα φαινόμενα θα περιοριστούν στην ανατολική χώρα και βαθμιαία θα ασθενήσουν.

Στην υπόλοιπη χώρα: 

Μακεδονία, Θράκη 

Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές οι οποίες από τις βραδινές ώρες θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ανατολικά τμήματα. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα κυρίως τις πρωινές ώρες. 
Άνεμοι: από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. 
Θερμοκρασία: από 08 έως 14 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία και τη Θράκη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη. 

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος 

Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές οι οποίες από τις βραδινές ώρες θα ενταθούν κυρίως στην ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες και την Εύβοια. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα κυρίως τις πρωινές ώρες. 
Άνεμοι: στα βόρεια βορειοανατολικοί και στα υπόλοιπα από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά και νότια τοπικά 6 μποφόρ. 
Θερμοκρασία: από 08 έως 19 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη. 

Κυκλάδες, Κρήτη 

Καιρός: παροδικές νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές από το απόγευμα κυρίως στις Κυκλάδες. 
Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. 
Θερμοκρασία: από 15 έως 23 βαθμούς κελσίου. Στη βόρεια Κρήτη έως 25 βαθμούς. 

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα 

Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και από τις βραδινές ώρες σποραδικές καταιγίδες στα βόρεια. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα βόρεια τις πρωινές ώρες. 
Άνεμοι: στα βόρεια ανατολικοί βορειοανατολικοί και στα νότια από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. 
Θερμοκρασία: από 14 έως 22 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη. 

Αττική 

Καιρός: παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές κατά περιόδους. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. 
Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά πρόσκαιρα 6 μποφόρ. 
Θερμοκρασία: από 12 έως 19 βαθμούς κελσίου. 

Θεσσαλονίκη 

Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. 
Άνεμοι: από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. 
Θερμοκρασία: από 12 έως 14 βαθμούς κελσίου.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα, 16 Απριλίου, η απεργία στα ΜΜΕ«Με κοινή απόφαση των ΕΣΗΕΑ, ΠΟΕΣΥ, ΠΟΣΠΕΡΤ, ΠΟΕΠΤΥΜ και ΕΤΗΠΤΑ προκηρύσσεται απεργία όλων των δημοσιογράφων, τεχνικών και διοικητικών σε όλα . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Με γνωστά ονόματα στις ευρωλίστες τους τα οποία ανακοίνωσαν σήμερα (15/4), Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και Νέα Αριστερά, μπαίνουν στην μάχη των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου. Η Ν . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Ολυμπιακός ήταν για ακόμα ένα παιχνίδι ισοπεδωτικός κόντρα στον Παναθηναϊκό, δεν έχασε ξανά σετ (3-0) και έκανε το 2-0 στους τελικούς της Volley League ανδρών. Οι "ερυθρόλευκοι" . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Οι δηλώσεις του Σλούκα:Για το ματς: "Είναι ένα σπέσιαλ παιχνίδι, πάντα ιδιαίτερο. Πάντα ένα ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός κρύβει κινδύνους, υπάρχει άγχος και το πρέπει, όπως εί . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα, 16 Απριλίου, η απεργία στα ΜΜΕ«Με κοινή απόφαση των ΕΣΗΕΑ, ΠΟΕΣΥ, ΠΟΣΠΕΡΤ, ΠΟΕΠΤΥΜ και ΕΤΗΠΤΑ προκηρύσσεται απεργία όλων των δημοσιογράφων, τεχνικών και διοικητικών σε όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού & Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών σε έκτακτη συνεδρίασή του αποφάσισε την συμμετοχή του Συλλόγου στην κινητοποίηση ενάντια στην ακρίβεια στις 17 Απριλίου. Το Διο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Την παραίτησή του από τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Τουριστικής Ανάπτυξης υπέβαλλε σήμερα στον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Ηλείας, Δημήτρης Νικολακό
Image
Image

Search