Γέμιση για μπουρίτο

Υλικά:

Μισό κιλό μοσχάρι
1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι
1 ποτήρι ζωμό κρέατος
1 ξυλάκι κανέλας
4 γαρύφαλλα
1 κουταλάκι ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Παραδοσιακή μεξικάνικη γεύση!

Κόβουμε σε κύβους το κρέας και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι. Προσθέτουμε το κρέας, την κανέλα, τα γαρύφαλλα και το ζωμό.

Σιγοψήνουμε για 30 λεπτά. Όταν είναι έτοιμο, κόβουμε το κρέας σε ίνες.

Ετοιμάζουμε τις τορτίγιες, ρίχνουμε τη γέμιση και σερβίρουμε με σάλτσα από ψιλοκομμένες ντομάτες, φρέσκα κρεμμυδάκια, πάπρικα και λίγο χυμό λεμονιού.