Γαλοπούλα με πολύχρωμες πιπεριές και κονιάκ και κρέμα γάλακτος

Υλικά Συνταγής

    500 γραμμ. φιλέτο στήθος γαλοπούλας κομμένο σε λεπτές λωρίδες
    4 κ.σ. ελαιόλαδο
    250 γραμμ. ασπρομανίταρα μικρά
    ολόκληρα
    3 πιπεριές (πράσινες
    κόκκινες
    κίτρινες) κομμένες σε λωρίδες
    1 σκ. σκόρδο
    1 ξερό κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
    1 κλαδάκι θυμάρι
    1 σφηνάκι κονιάκ
    1/2 φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος light
    πιλάφι απλό για το σερβίρισμα


Εκτέλεση

1. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε πλασοτέ κατσαρόλα ή σε βαθύ τηγάνι. Προσθέτουμε τη γαλοπούλα και σοτάρουμε για 5΄-6΄, να αλλάξει το χρώμα της. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια, τις πιπεριές, τα μανιτάρια και το σκόρδο και ανακατεύουμε.
2. Συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 5΄-6΄. Προσθέτουμε το κονιάκ, την κρέμα γάλακτος  light και το θυμάρι και αλατοπιπερώνουμε.
3. Σκεπάζουμε το φαγητό και σιγοβράζουμε σε χαμηλή φωτιά για 10΄, μέχρι να μείνει με ελάχιστη σάλτσα και να ρουφήξει τα υγρά του. Σερβίρουμε με το πιλάφι.