Αλέξανδρος Μπουρδούμης – Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου: Φήμες για χωρισμό, λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας!

Μπορεί να ετοίμαζαν με πυρετώδεις ρυθμούς τον γάμο τους, αλλά σύμφωνα με δημοσιεύματα,ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίουδεν θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Spirto, το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί, με συνέπεια να ακυρωθεί και το μυστήριο, το οποίο είχε προγραμματιστεί για τις 23 Σεπτεμβρίου.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, η ρήξη φαίνεται πως ήρθε μετά τις διακοπές τους στην Πάτμο. Ο Αλέξανδρος και η Αλεξάνδρα, κάνοντας ένα μικρό διάλειμμα από τις προετοιμασίες της μεγάλης μέρας τους, πήγαν διακοπές στο νησί της “Αποκάλυψης”, με σκοπό να χαλαρώσουν και να περάσουν ξέγνοιαστες στιγμές. Εκεί, όμως, συνέβη το “κακό”, με συνέπεια να γίνει θρύψαλα ο δεσμός τους.
Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης έφυγε από το νησί, με την Αλεξάνδρα να μένει εκεί με την παρέα της και να συνεχίζει τις διακοπές της. Μάλιστα, κανείς δεν γνωρίζει που βρίσκεται ο ηθοποιός αυτή την στιγμή.

Ο έρωτας τους άρχισε να αποκαλύπτεται τον περασμένο Αύγουστο, όταν οι ίδιοι ανέβασαν μια κοινή φωτογραφία στα social media από τις διακοπές τους στην Πάτμο. Η πρώτη δημόσια εμφάνισή του ζευγαριού όμως, έγινε τον περασμένο Οκτώβριο σε μια θεατρική πρεμιέρα, με την Αλεξάνδρα να χαμογελάει στο πλευρό του ηθοποιού. Οι δυο τους το Πάσχα επισκέφτηκαν την Ιταλία, όπου ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης είχε σχεδιάσει την πρόταση γάμου τόσο λεπτομερώς, ώστε να μην αντιληφθεί τίποτα η αγαπημένη του. Τελικά, η ίδια είπε το “ναι” και με την επιστροφή τους στην Ελλάδα ξεκίνησαν οι προετοιμασίες.