Πυροβολισμοί εναντίον των ΜΑΤ στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ- Tραυματίστηκε αστυνομικός

Ήταν λίγα λεπτά μετά τις έξι όταν οι αστυνομικοί ήταν έτοιμοι να αλλάξουν βάρδια, όταν μέσα από το σκοτάδι μια φιγούρα εμφανίστηκε. Ο άγνωστος κρατούσε όπλο. Το σήκωσε και σημάδεψε την κλούβα των ΜΑΤ που σταθμεύει στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.
Ακούστηκαν τρεις πυροβολισμοί. Οι αστυνομικοί έσπευσαν να καλυφθούν. Δεν ανταπέδωσαν τα πυρά. Ο άγνωστος έσπευσε να εξαφανιστεί μέσα στο σκοτάδι.
Αμέσως διαπιστώθηκε ότι ο ένας από τους αστυνομικούς ωστόσο τραυματίστηκε από θραύσματα και χρειάστηκε να μεταφερθεί με περιπολικό στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο.
Η κατάσταση της υγείας του σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ. δεν εμπναίει καμία ανησυχία.Η Χαριλάου Τρικούπη είναι αποκλεισμένοι από ισχυρή δύναμη της αστυνομίας και ήδη άνδρες της Αντιτρομοκρατικής αλλά και στην Ασφάλειας ελέγχουν τον χώρο.

Το γεγονός πάντως ότι οι κάλυκες που ανακάλυψαν οι αστυνομικοί προέρχονται από πολεμικό όπλο τύπου “καλάσνικοφ” αλλάζει τα δεδομένα, καθώς αυτού του τύπου όπλου έχει χρησιμοποιηθεί σε επιθέσεις εναντίον των αστυνομικών από τρομοκράτες κατά το παρελθόν, αλλά και εναντίον πρεσβειών.

Για μια “δολοφονική επίθεση” έκανε λόγο ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Π. Χριστίδης, λέγοντας πως η Φ. Γεννηματά κινείται ήδη προς το Στρατιωτικό Νοσοκομείο για να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας του τραυματία.