Πάτρα: Η παρέλαση των Στρατηγών στο κέντρο της Πάτρας -ΦΩΤΟ

ΝΕΟΤΕΡΑ

Οι Στρατηγοί του Πατρινού Καρναβαλιού  οδηγούν τον Ρώσος Μεγιστάνα Γκεόργκι Μπουρδαλόβλεφ στο ξενοδοχείο ΑΣΤΗΡ.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Σε καρναβαλικούς ρυθμούς σήμερα η πόλη με το έναυσμα να δίνουν το μεσημέρι οι θρυλικοί Στρατηγοί όπου θα δώσουν συνέντευξη τύπου και στη  συνέχεια θα περάλασουν με το Ρώστο μεγιστάνα μεγαλοεπενδυτή. Η παρέλαση θα γίνει συνοδεία ....σοκολατοπόλεμου. Και βέβαια το απόγευμα στις 6 η Νυχτερινή ποδαράτη.

Οι Στρατηγοί του Πατρινού Καρναβαλιού, ανακοινώνουν πως τελικά δέχθηκε την πρόσκληση και ο Ρώσος Μεγιστάνας Γκεόργκι Μπουρδαλόβλεφ θα επισκεφθεί την πόλη μας το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018. Θα δοθεί συνέντευξη τύπου στο ξενοδοχείο ΑΣΤΗΡ στις 13.15 μ.μ. που θα ανακοινώσει μεγάλη επένδυση η οποία θα ικανοποιήσει πολλούς Πατρινούς.

Μαζί του θα φέρει και τα νέα οπλικά συστήματα που θα μας παραδώσει ως αντάλλαγμα της επένδυσης. Το νέο ισχυρό όπλο μαζί με τον Ρώσο μεγαλοεπενδυτή θα περιοδεύσουν στους κεντρικούς δρόμους με την συνοδεία των Στρατηγών του Πατρινού Καρναβαλιού και των Σοκολατοριχτών,  για να γνωρίσει τα αξιοθέατα και να δεχθεί τα συγχαρητήρια των συμπολιτών μας.

Η διαδρομή είναι Αγίου Ανδρέου, Αράτου, Μαιζώνος, Γούναρη, Κορίνθου, Κολοκοτρώνη, Μαιζώνος, Πλατεία Γεωργίου.

Νυχτερινή ποδαράτη

Στις 6 το απόγευμα, θα αρχίσει η νυχτερινή ποδαράτη παρέλαση που θα ακολουθήσει την οδό Κορίνθου. 30 χιλιάδες καρναβαλιστές θα ξεσηκώσουν τους επισκέπτες σε ένα ατέλειωτο ταξίδι κεφιού. Και βέβαια η διασκέδαση θα συνεχιστεί μέχρι το ξημέρωμα στα νυχτερινά στέκια της πόλης!!!