Εικόνες ΣΟΚ στα Σαγέικα- Γυναίκα υπό την επήρεια ναρκωτικών δίπλα σε σπίτια- ΦΩΤΟ

Απίστευτες εικόνες με την διακίνηση ναρκωτικών στα Σαγέικα Αχαΐας, φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας το achaianews.gr.
Όπως βλέπετε στις αποκλειστικές φωτογραφίες, μία  γυναίκα, υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών βρίσκεται παραδομένη σε νιρβάνα, μέσα στην αυλή οικίας!
Οι καταστάσεις αυτές είναι δυστυχώς καθημερινό φαινόμενο, με τους πολίτες να διαμαρτύρονται ότι όλα αυτά συμβαίνουν μπροστά στα ανήλικα παιδιά τους, με την αστυνόμευση να είναι τουλάχιστον ανεπαρκής!

Συχνά-πυκνά άτομα εξαρτημένα από ναρκωτικά, καταρρέουν δίπλα στα σπίτια των φιλήσυχων κατοίκων, χωρίς κανένας από την Πολιτεία να επιδεικνύει το παραμικρό ενδιαφέρον.


Η διακίνηση ναρκωτικών ουσιών πραγματοποιείται καθημερινά, όλες τις ώρες της ημέρας σε κοινή θέα και απροκάλυπτα, μπροστά στα μάτια των κατοίκων!
Παράλληλα, οι παραβατικές συμπεριφορές έχουν λάβει διαστάσεις χιονοστοιβάδας, με τους πολίτες να δηλώνουν απροστάτευτοι μπροστά σε αυτές τις θλιβερές καταστάσεις. Οι κλοπές και οι διαρρήξεις είναι συχνές, ενώ την ίδια στιγμή οι κάτοικοι καταγγέλλουν στο achaianews.gr ότι πρόσφατα η Αστυνομία δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στο αίτημά τους για βοήθεια, αφού όπως δήλωσε ο αστυνομικός, δεν υπήρχε βενζίνη στο περιπολικό!

Παναγιώτης Ρηγόπουλος