Ουρές ταλαιπωρίας στο Δασαρχείο της Πάτρας... για τις ενστάσεις στο δασικό χάρτη -φωτο-

Δεκάδες ήταν οι πολίτες που βρέθηκαν σήμερα 25 Σεπτεμβρίου στο Δασαρχείο της Πάτρας στην οδό Μπουμπουλίνας για να καταθέσουν τις ενστάσεις - αντιρρήσεις αλλά και τα αιτήματα εξαγοράς που αφορούσαν τους δασικούς χάρτες. Σύμφωνα με την τελευταία παράταση που δόθηκε , σήμερα ήταν η καταληκτική ημερομηνιά και στο Δασαρχείο της Πάτρας επικράτησε το αδιαχώρητο. Ουρές ταλαιπωρίας κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός του achaianews.gr και.... γκρίνια για τη σειρά προτεραιαότητας αφού οι πολίτες έπρεπε να μπούν μόνοι τους σε μια σειρά , και ώς συνήθως κάποιοι περνούσαν μπροστά από τους άλλους με αποτέλεσμα να υπάρχουν εντάσεις και διαπληκτισμοι.  Οι τρείς υπάλληλοι του Δασαρχείου Πατρών που είχαν επωμιστεί το βάρος της κατάστασης (αντιρρήσεις , αιτήματα εξαγοράς) προσπαθούσαν να εξυπηρετήσουν τους πολίτες και παράλληλα να ηρεμήσουν τα πνεύματα...  

Στο μεταξύ ο Δασολόγος Βασίλης Νικολακόπουλος ανέφερε στο achaianews.gr ότι πρέπει οπωσδήποτε να δοθεί παράταση γιατι έχει δημιουργηθεί πανικός και τρέχουν να προλάβουν τελευταία ημέρα. Παράλληλα αναφέρει πώς τα περισσότερα προβλήματα στις πεδινές περιοχές αφορούν σε εκτάσεις που έχουν εκχερσωθεί ενώ στις ορεινές το αντίθετο, χωράφια που έχουν δασωθεί με το πέρασμα των ετών. 

Στην αντίπερα όχθη  ο αναπληρωτής υπουργός Σωκράτης Φάμελλος σε ερώτηση το πρωί της Δευτέρας για το αν μελετά το ενδεχόμενο να δοθεί κάποια νέα παράταση για να διευκολυνθεί η κατάσταση και η απάντησή του ήταν χαρακτηριστικά πως «δεν έχουμε τέτοιο προγραμματισμό».