Η πορεία του Πολυτεχνείου , η "βροχή" μολότοφ , οι ζημιές , οι βαριοπούλες

"Βροχή" από μολότοφ στο δικαστικό Μέγαρο της Πάτρας κατά την διάρκεια της πορεία για την 44 επέτειο του Πολυτεχνείου. Τα ατομα που κινούνταν στον αντιεξουσιαστικό χώρο που υπολογίστηκαν απο τους αστυνομικούς στα 200 (μεταξύ των χιλίων που συμμετείχαν). Με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους φορώντας κουκούλες και πολλά απο τα άτομα αντιασφυξιογόνες μάσκες και έχοντας μαζί τους ρόπαλα αλλά και βαριοπούλες !!! Πρώτη επίθεση στην Αγίου Ανδρέου σε όχημα που ανήκει στην Κυνηγετική Ομοσπονδόνια . Έσπασαν το τζάμι με βαριοπούλες και πέταξαν μέσα μολότοφ  !

Η πορεία συνέχισε, τα άτομα που κινούνται στον αντιεξουσιαστικό χώρο επιτέθηκαν με βαριοπούλες σε pet shop στην άνοδο της Αθανασίου Διάκου στα Ψηλαλώνια.

Οι νεαροί φαίνεται πώς είχαν προαποφασίσει να χτυπήσουν και μάλιστα συγκεκριμένα σημεία ... Επόμενος στόχος τους το δικαστικό Μέγαρο της Πάτρας με μια πρωτοφανή επίθεση με βροχή απο μολότοφ ... πέταξαν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα περισσότερες από 30 μολότοφ....

Συνέχισαν απτόητοι .

Έσπασαν την τζαμαρία στο κατάστημα Benetton, επί της οδού Κορίνθου.

Επόμενος στόχος τους ήταν το Αστυνομικό Μέγαρο στην οδό Ερμού που προφανώς λόγω των ισχυρών δυνάμεων της ΕΛ.ΑΣ. δεν θα μπορούσαν να πλησιάσουν.

Και εκεί εκτόξευσαν δεκάδες μολότοφ.... Οι αστυνομικοί απάντησαν ...

Οι στόχοι λοιπόν ήταν συγκεκριμένοι , ο σχεδιασμός πέτυχε ..το οργανωμένο όπως φάνηκε σχέδιο υλοποιηθηκε ...

Σε πεντε προσαγωγές προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. , τα άτομα αφέθηκαν ελεύθερα λίγη ώρα αργότερα... Οι μολότοφ πάντως βρήκαν τον στόχο τους... και αυτοί που τις έριξαν ... γύρισαν σπίτια τους και.... όλα καλά !