Πάτρα: Μεσουρανούν τα πλαστά έγγραφα από αλλοδαπούς στο λιμάνι-Νέες συλλήψεις

Στη σύλληψη δύο  αλλοδαπών, ηλικίας 21 και 27 ετών αντίστοιχα, προέβησαν στο νότιο λιμένα Πατρών, οι άνδρες του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, πριν την επιβίβαση τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο που θα απέπλεε με προορισμό λιμένα Ιταλίας, διότι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.

Παράλληλα το τμήμα Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών συνέλαβε έναν 40χρονο αλλοδαπό στο νότιο λιμένα Πατρών, ο οποίος πριν την επιβίβαση του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο που θα απέπλεε με προορισμό λιμένα Ιταλίας, εντοπίστηκε να κατέχει πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.

Τέλος, στη σύλληψη τριών αλλοδαπών, ηλικίας 24, 29 και 24 ετών αντίστοιχα, προέβησαν και πάλι στο νότιο λιμένα Πατρών, γιατί πριν την επιβίβαση τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο που θα απέπλεε με προορισμό λιμένα Ιταλίας, διότι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.