Φωτήλας: «Ρεσιτάλ θεάτρου έδωσε ο κ. Τσίπρας στη ΔΕΘ»

"Ο Πρωθυπουργός στην ομιλία του στη ΔΕΘ προσκαλούσε τους επενδυτές στην Ελλάδα και δυο μέρες μετά, εξαιτίας του, κινδυνεύει να χαθεί η μεγαλύτερη ίσως ιδιωτική επένδυση στη χώρα μας. Αντίθετα, μέρος του προγράμματος της ΝΔ είναι οι ιδιωτικές επενδύσεις, γιατί μόνο με αυτόν τον τρόπο η χώρα μπορεί να βγει από την κρίση", όπωε τόνισε μεταξύ άλλων μιλώντας στην εκπομπή της τηλεόρασης του ΣΚΑΙ «ON LINE» με την Μάιρα Μπάρμπα, το πρωί της Τρίτης, ο Ιάσονας Φωτήλας, βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ.

Σημεία από την τοποθέτηση του

"Είναι αστεία τα επιχειρήματα της κυβέρνησης ότι ένας επενδυτής θα ριψοκινδυνέψει τα χρήματά του μόνο για χάρη ενός πολιτικού. Επίσης, είναι φαιδρό το επιχείρημά της ότι η επιχείρηση προσπαθεί να την εκβιάσει.
Για να παραμένει μέχρι σήμερα ο σύμβουλος του πρωθυπουργού κ. Καρανίκας στη θέση του προφανώς οι απόψεις του χαίρουν εκτίμησης από τον Πρωθυπουργό.
Εάν η εταιρεία καταστρέφει το περιβάλλον ή ξεπλένει μαύρο χρήμα – όπως ο κ. Καμμένος ισχυρίζεται – τότε πρέπει άμεσα να κλείσει. Όμως, το μόνο γεγονός είναι οι 18 (!) αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας υπέρ της συνέχισης της επένδυσης που τους δικαιώνει. "
 
Μπορείτε να δείτε απόσπασμα της εκπομπής στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
https://www.youtube.com/watch?v=_qqxcvd8d9w&feature=youtu.be