Δ. Ελλάδα: Παραμένει Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου ο Γιώργος Κουτρουμάνης

Συνεχίζει στην προεδρία του 10ου Περιφερειακού Τμήματος Βορειοδυτικής Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας, του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας, που προήλθε από τις εκλογές της 11ης Δεκεμβρίου 2016. Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτήθηκε σε σώμα αργά χθες βράδυ (9 Ιανουαρίου) ως εξής:

Πρόεδρος: Κουτρουμάνης Γεώργιος

Αντιπρόεδρος: Θεοδωρόπουλος Ηλίας

Γεν. Γραμματέας: Αγγελόπουλος Ζήσιμος

Οικονομικός Επόπτης: Κριμπάς Νικόλαος

Μέλη: Μοίραλης Νικόλαος, Νταλιάνης Αργύριος, Μαρκεζίνης Μαρίνος

Ο επανεκλεγείς Πρόεδρος κ. Κουτρουμάνης αφού συνεχάρη όλους τους εκλεγέντες συμβούλους, δήλωσε: "Η νέα Διοίκηση θα λειτουργήσει συλλογικά όπως και στο παρελθόν και θα δοθούν ρόλοι και αρμοδιότητες σε όλες τις παρατάξεις. Θα συνεχιστούν τα επιμορφωτικά σεμινάρια στα μέλη μας οικονομολόγους και τους λογιστές και γενικότερα θα είμαστε δίπλα στην καθημερινότητα των οικονομολόγων, αναδεικνύοντας τα προβλήματα του κλάδου μας και καταθέτοντας συγκεκριμένες προτάσεις προς τους αρμόδιους φορείς για την επίλυση τους.

Θα συνεργαστούμε με όλους τους επιστημονικούς, επαγγελματικούς και κοινωνικούς φορείς της περιοχής μας για την από κοινού αντιμετώπιση των σημαντικών ζητημάτων της περιοχής μας. Τέλος, θα συνεχιστεί ο συμβουλευτικός μας και ο παρεμβατικός μας ρόλος προς την Ελληνική Πολιτεία σε μείζονα θέματα της τοπικής και Εθνικής μας Οικονομίας, με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον της κοινωνίας μας."