Μπίζνες με λογισμικό για λοταρία - ΚΙΝΟ μέσω Πατρών...

Το λογισμικό των πολυσυζητημένων κληρώσεων, Κίνο και Λοταρίες,  έχει στην την υπογραφή του Ινστιτούτου Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων (Ι.Τ.Υ.Ε.) το οποίο έχει έδρα στην  Πανεπιστημιούπολη Πατρών.

Πληροφορίες αναφέρουν,'οτι  υπεύθυνος του προγράμματος είναι ο Καθηγητής του Τμήματος Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών & Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πατρών και Πρόεδρος του Ι.Τ.Υ.Ε.., Χρήστος Κακλαμάνης. Το όλο πρότζεκτ που έχει δημιουργήσει για λογαριασμό του Υπουργείου Οικονομικών το ΙΤΥΕ, ήρθε στο φως της δημοσιότητας μετά τις πρώτες κληρώσεις αποδείξεων που διεξήχθησαν τους τελευταίους μήνες του 2017 μετά από αιχμηρές ανακοινώσεις κομμάτων, κυρίως του Ποταμιού, το οποίο άφηνε υπονοούμενα διαβλητότητας.

Μάλιστα οι δύο κοινοβουλευτικές ομάδες (ΔΗΣΥ-ΠΟΤΑΜΙ) κατέθεσαν σχετική ερώτηση στη Βουλή όπου μεταξύ άλλων επικαλούνται δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία από τις συνολικά 11 δημόσιες κληρώσεις προέκυψαν συνολικά 10.963 τυχεροί εκ των οποίων οι είκοσι εννέα 29 κέρδισαν από 2.000 ευρώ (κέρδισαν σε δύο διαφορετικές κληρώσεις) και τέσσερις από 3.000 ευρώ κέρδισαν σε τρεις διαφορετικές μηνιαίες κληρώσεις.

Αυτό είναι το ζήτημα. Συμβαίνει κάτι;