Ο Άδωνης ήταν η αιτία...

Διαφορετικές οπτικές αναδείχτηκαν στην Νέα Δημοκρατία όσον αφορά την Εξεταστική για την Υγεία. Η Κατερίνα Παπακώστα πήρε θέση εναντίον του Άδωνι Γεωργιάδη, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση του Κυριάκου Μητσοτάκη που αποφάσισε να απομακρύνει από την Εξεταστική και τους δύο.


Όλα ξεκίνησαν με την συνέντευξη του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Άδωνι Γεωργιάδη στην Real News. Ο κ. Γεωργιάδης υποστήριξε ότι η Εξεταστική για την Υγεία συγκροτήθηκε με σκοπό την προσωπική σπίλωση του ιδίου, όπως επίσης και των κ.κ. Μάκη Βορίδη και Ανδρέα Λοβέρδου.

Η εν λόγω δήλωση προκάλεσε την αντίδραση της κ. Κατερίνας Παπακώστα η οποία έγραψε στο Facebook:

«Αφού ευχηθώ Καλή Ανάσταση και στον Άδωνι, θέλω να τονίσω ότι η μέρα σήμερα είναι μεγάλη για τη Χριστιανοσύνη για να απασχολεί με τα θέματά του …επειδή όμως πιστεύει ότι, ως αντιπρόεδρος, βάλλεται, θα συμφωνήσω και θα του προτείνω το αυτονόητο …έως ότου κλείσει η εξεταστική τις εργασίες της να απεκδυθεί του θεσμού. Επίσης η παράταξη δίνει τις μάχες και δέχεται τις επιθέσεις, να τονίσω ότι εδώ διαφωνώ με την προσωπική αναφορά του… τέλος, κανείς δεν είναι πολυτιμότερος της παράταξης στην οποία έχουμε την παράδοση, ο βίος και τα έργα μας να μην την εκθέτουν…».